Blog

VVB E1 pakt eerste 3 punten van de competitie

03-09-2011 11:00

De jongens van trainer Michael Kars zijn de competitie op 3 september goed van start gegaan. Ze wonnen na een billenknijpend slot met 5-6 van Jonge Kracht E1. Man of the match was zonder twijfel keeper Thomas Laisina, die met een aantal schitterende reddingen voorkwam dat Jonge Kracht er met de punten vandoor ging.

Na de aftrap begint Jonge Kracht direct fel aan de wedstrijd en het duurt niet lang of Bennekom krijgt het eerste doelpunt om de oren: 1-0. De Bennekomse verdediging wordt even wakker geschud als kort na het eerste doelpunt keeper Thomas een volgend schot van Jonge Kracht net over de lat kan tikken. Een slechte terugspeelbal op de Huissense keeper wordt onderschept door Jarno, die vervolgens de gelijkmaker kan binnentikken. (1-1) Twee corners van Jonge Kracht volgen, maar keeper Thomas blokkeert het ene na het andere schot op het Bennekomse doel. Leroy verdedigt goed uit en kan de bal mee naar voren nemen, waar hij er een corner weet uit te halen. Helaas gaat de bal voor het doel langs. Even later krijgt Mert een prachtkans als de Huissense keeper zijn doel heeft verlaten...maar zijn schot van afstand gaat naast. Thijs krijgt een goede kans, maar ook zijn schot verdwijnt net naast het doel. Opnieuw zet Jonge Kracht druk, maar Thomas blijft scherp en haalt de bal tot twee keer toe uit de kruising. Super! Mert kan de verdediging passeren en geeft een strakke voorzet op Leroy, die de bal het Huissense doel in schuift. (1-2) Jonge Kracht countert en nadat Thomas tot 4 keer toe de bal uit zijn doel kan houden, lukt dat met de 5e poging van Jonge Kracht niet. Een onmogelijk hoge bal vliegt over Thomas het net in. (2-2) Ondanks een goede kans voor Carsten, die de bal net naast tikt na een voorzet van Leroy, blijft het tot de rust 2-2.

Na de rust schiet Jarno Bennekom al snel op voorsprong, na een strakke voorzet van Mert (2-3). Carsten blijft voorin goed druk zetten en dat loont zich als de Huissense keeper de bal loslaat en Carsten de bal zo het doel in kan tikken (2-4). Na een ingooi van Mert op Jarno, passeert Jarno de Huissense keeper en maakt zijn eerste hattrick van de competitie (2-5) Even later volgt een corner voor Bennekom, maar Leroy raakt de bal verkeerd en deze gaat naast. Carsten zet de Huissense verdedigers op het verkeerde been en schiet de 2-6 prachtig binnen! (2-6). Een publiekswissel volgt en Carsten verlaat onder applaus het veld. Met een ruime voorsprong leunt Bennekom te veel achterover, waardoor Jonge Kracht teveel ruimte krijgt. Het laatste kwartier van de wedstrijd is het billenknijpen als Jonge Kracht terug weet te komen met 3 tegengoals op 5-6. Gelukkig kan keeper Thomas voorkomen dat Jonge Kracht er alsnog met de punten vandoor gaat en fluit de scheids af bij een eindstand van 5-6. De eerste 3 punten van de competitie kunnen mee naar Bennekom.

Uitgeschakeld door penalty's...

30-12-2010 18:48

Maandag 27 december werd ons team Blackburn Rovers winnaar van onze poule tijdens het 30e Jeugdzaalvoetbaltoernooi Van Wonderen.

Dit betekende dat we doorgingen naar de halve finale op donderdag 30 december. En wat was het spannend! De halve finale werd met 3-1 gewonnen en toen stonden we ineens in de finale... kans op goud! Opnieuw moesten we tegen een team uit onze poule, waar we eerder al gelijk tegen gespeeld hadden (0-0)... en gelijk bleef het deze keer ook! Na het eindsignaal stond het 1-1 en kwam het op penalty's aan. De zenuwen gierden door de kelen van de spelers... zelfs de beste goalgetters kregen de bal er niet in. Na 5 penalty's stond het nog steeds gelijk en toen ging het er om spannen. De penalty's werden nu om en om genomen... en helaas voor ons werden we op 1 penalty uitgeschakeld.

Donderdagavond was de prijsuitreiking en kregen we allemaal een mooie zilveren medaille omgehangen! Alle deelnemers kregen een mooi vaantje én een verzamelkaart Stars of Football.

 

Het was weer een supergezellig en sportief toernooi. Bedankt Intersport Van Wonderen! Tot volgend jaar!

Drie keer gescoord in bekerwedstrijden!

29-08-2010 18:07

De bekerwedstrijden tegen de twee Hoofdklassers Blauw-Geel en Lunteren hebben we verloren. We hebben niet slecht gespeeld, maar zij waren gewoon beter. Daarom spelen ze natuurlijk ook hoger dan wij. In de wedstrijd tegen Blauw-Geel stond ik in de spits en heb ik 3 keer kunnen scoren! :-)

Verslagen van de wedstrijden van mijn team E2 kun je lezen op de webstite van V.V. Bennekom.

De eerste trainingen...

22-08-2010 13:37

De eerste trainingen met de E2 van v.v. Bennekom zijn achter de rug. We leren elkaar al aardig kennen en maken ons nu op voor de eerste bekerwedstrijden.